Saturday, 20 April, 2024

Έβρος: Τούρκοι μπήκαν στο Αινήσιο Δέλτα – Έκλεψαν βάρκα Έλληνα ψαρά

Ο Έλληνας εθνοφύλακας Θανάσης Καμηλάρης καταγγέλει ότι οι Τούρκοι έκαναν περιπολία στο ποτάμι και με τη λογική ότι είναι τουρκική περιοχή

έκλεψαν την βάρκα του Έλληνα ψαρά.
«Εκεί που μάζευαν τα δίχτυα, ξαφνικά ακούει τη μηχανή να δουλεύει και λέει σε έναν άλλον: Ρε συ αυτή η βάρκα η δικιά μας δεν είναι»; Δεν έδωσαν όμως σημασία και όταν τέλειωσαν τη δουλειά τους επέστρεψαν να φάνε και όντως έλειπε η βάρκα. «Πήγαν οι Τούρκοι από απέναντι, πήραν τη βάρκα και εξαφανίστηκαν», υποστηρίζει ο κ. Καμηλάρης.
Επισημαίνει μάλιστα ότι όπως έγινε σήμερα γνωστό, η βάρκα βρίσκεται σε τουρκικό στρατιωτικό φυλάκιο, στην περιοχή των Φερών.
Ο Έλληνας εθνοφύλακας υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι έκαναν περιπολία στο ποτάμι και με τη λογική ότι είναι τουρκική περιοχή πήγαν και πήραν την βάρκα του Έλληνα ψαρά. Καταγγέλλει μάλιστα ότι οι Έλληνες ψαράδες δεν μπορούν να μπουν εύκολα στο ποτάμι, γιατί τους κυνηγούν οι Τούρκοι, λέγοντας ότι βρίσκονται σε τουρκική περιοχή.
Ακούστε ολόκληρη την καταγγελία από τον Εθνοφύλακα κ. Θανάση Καμηλάρη-κάτοικο του Δέλτα Έβρου , σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό
Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό
ΠΗΓΗ: armyvoice.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου