Thursday, 25 April, 2024

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Στο στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 50χρονης, φαίνεται πως στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
που προσπαθούν να διαλευκάνουν τη φρικτή υπόθεση δολοφονίας, που αποκαλύφθηκε στην Αγία Βαρβάρα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την 15χρονη κόρη της, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Εντοπίστηκε νεκρή, χθες το βράδυ, από συγγενικό της πρόσωπο που την αναζητούσε χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό το πρόσωπο, αφού παραβίασε την πόρτα του διαμερίσματος, βρήκε την 50χρονη στο πάτωμα του υπνοδωματίου, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η γυναίκα ήταν χτυπημένη από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι, σε διάφορα σημεία του σώματός της. Μάλιστα ήταν δεμένη πισθάγκωνα και στα χέρια και στα πόδια με υφασμάτινους ιμάντες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τα ίχνη της κόρης της έχουν εξαφανιστεί και αναζητείται από την Αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση. Σημειώνεται πως το σπίτι δεν είχε σημάδια διάρρηξης, όμως ήταν αναστατωμένο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ή οι δράστες μάλλον αναζητούσαν κάτι, εντός του διαμερίσματος. Στο σπίτι της 50χρονης βρίσκονται άνδρες του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών, που συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου