Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του 64χρονου

Ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του 64χρονου Γιάννη Βαντίκα, ο οποίος βρέθηκε τυλιγμένος σε σεντόνι στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2019 όταν η σορός του άνδρα εντοπίστηκε τυλιγμένη σε σεντόνι και δεμένη με ιμάντες στο διαμέρισμα που διατηρούσε ο ίδιος στο Χαλάνδρι.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει λόγω καθυστέρησης του διερμηνέα, καθώς η κατηγορούμενη είναι γερμανίδα πολίτης, την δίκη και θα συνεχιστεί για την Τετάρτη
Η κατηγορούμενη σύντροφος του άτυχου ηλικιωμένου, άκουσε τις κατηγορίες του δικαστηρίου για ανθρωποκτονία και κλοπή και αποχώρησε από την αίθουσα για να επιστρέψει στο κρατητήριο.
Τι υποστήριξε η κατηγορούμενη
Η γυναίκα φέρεται να είπε ότι εκείνο το βράδυ, ο άνδρας είχε πιει και τσακώθηκαν, ενώ μάλιστα κάποια στιγμή την έσπρωξε.
«Του έδωσα 5-6 ηρεμιστικά χάπια σε πορτοκαλάδα. Δεν ξέρω αν πήρε κι άλλα. Δεν αισθανόταν καλά και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πέθανε», φέρεται να δήλωσε.
Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι έμεινε δίπλα στο πτώμα 15 μέρες. Επιχείρησε να το δέσει με ιμάντες για να το μετακινήσει και να το βγάλει έξω από το διαμέρισμα, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Όταν άρχισε η έντονη δυσοσμία λόγω της αποσύνθεσης της σορού, αποφάσισε να φύγει.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου