Thursday, 25 April, 2024

Έπεσε ιδιωτικό ελικόπτερο στον Πόρο – Πληροφορίες για 3 νεκρούς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο είναι ιδιωτικό και έπεσε στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Πόρου και Γαλατά

Είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια.
Μπλακ αουτ στο νησί
Γενικό μπλακ άουτ στο νησί. Την ώρα αυτή διεξάγονται έρευνες για τα άτομα τα οποία επέβαιναν στο ελικόπτερο. Η πτώση έγινε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και στο Γαλατά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νεκροί είναι τρεις επιβάτες του ελικοπτέρου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια και την ώρα αυτή διεξάγονται έρευνες για τους επιβάτες.
Η Υπηρεσία πολιτικής Αεροπορίας ερευνά το περιστατικό.
Η πρώτη δήλωση του δημάρχου
Σύμφωνα με το δήμαρχο Πόρου αυτή τη στιγμή υπάρχει κινητοποίηση του λιμενικού με βάρκες και δύτες για να μπορέσουν να δουν πόσοι ήταν οι επιβάτες του ελικοπτέρου, το οποίο έχει πέσει ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο, και αν υπάρχει δυνατότητα απεγκλωβισμού τους. Στην περιοχή του Γαλατά βρίσκεται ασθενοφόρο. Το ελικόπτερο βρήκε σε καλώδια της ηλεκτροδότησης του Πόρου με τον Γαλατά και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα. Οι επιβαίνοντες σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ανέρχονται στους τέσσερις.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στο σημείο σπεύδουν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.
thepressroom.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου