Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

«Έπεσε» σε μπλόκο ο Καρυπίδης του Άρη, σε γεμάτο κίνηση δρόμο στην Αθήνα

Η πανδημία έχει επηρεάσει τους πάντες. Έχει αλλάξει τη ζωή και τις συνήθειες των ανθρώπων. Ειδικά σε εποχές lockdown

όπου χρειάζεται ο καθένας ειδική άδεια για να μετακινηθεί. Είτε μέσω μηνυμάτων, είτε σε χαρτί, είτε τα ειδικά έγγραφα που υπάρχουν σε αυτές τις περιπτώσεις.
Στην Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, η τροχαία έστησε μπλόκο για να ελέγξει τους οδηγούς που μετακινούνται αν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα, την απαιτούμενη άδεια και μάλιστα γινόταν χαμός από κυκλοφοριακό χάος πριν τις 9 το βράδυ. Σε όσους είχαν όλα καλά, όσοι δεν είχαν τους επιβλήθηκε το πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση (300 ευρώ).
Ένας απ’ αυτούς που ελέγχθηκε στο συγκεκριμένο μπλόκο, ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης! Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν στο αυτοκίνητό του όταν τον σταμάτησε η τροχαία. Ο γνωστός επιχειρηματίας επέδειξε τα απαραίτητα έγγραφα και συνέχισε την πορεία του.
Απλά κάποια λεπτά καθυστέρησης για τον Καρυπίδη, που πήρε μια γεύση από τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας… Τώρα, πώς τα κρούσματα είναι υποτίθεται περισσότερα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, όταν γίνεται πανικός από κίνηση στην Αθήνα… άλλο θέμα! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου