Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

«Έσβησε» και η 23χρονη Νεκταρία που έδινε μάχη μετά το τροχαίο με τα δύο νεκρά παιδιά

Θρήνος στα Χανιά. Τρία νέα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα

Δεν τα κατάφερε τελικά η 23χρονη Νεκταρία που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Χανίων, μετά το τρομερό τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον 23χρονο φίλο της και σε μια 15χρονη συνεπιβάτιδά τους.

Η 23χρονη νοσηλευόταν εδώ και 10 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, ο νεαρός «άγγελος» χάθηκε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της που ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Η τραγωδία σημειώθηκε στην Κίσσαμο, όταν δύο ζευγάρια νεαρών ξεκίνησαν για μια βόλτα στην θάλασσα. Το Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε ένας 23χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 21 φίλη του και ακόμα δύο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 15 ετών, εξετράπη από την πορεία του μετά τη σήραγγα Τοπολίων.

Ο 23χρονος οδηγός με την 23χρονη Νεκταρία

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνέχεια συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός του οχήματος και η ηλικιωμένη μητέρα του.

Η σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο 23χρονος οδηγός του Ι.Χ. με καταγωγή από την Γεωργία και η 15χρονη νεαρή, με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία βρισκόταν στα πίσω καθίσματα. Ελαφριά τραυματισμένος παραμένει ο 17χρονος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκε στη μητέρα του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου