Saturday, 20 April, 2024

Έφυγε η 44χρονη Φλώρα. Δωρίζονται τα όργανα της

Νέο βαρύ πένθος στο νησί της Σύρου, με αφορμή τον θάνατο μιας 44χρονης κοπέλας, η οποία δεν πλέον μαζί μας.

Όπως έγινε γνωστό η 44χρονη Φλώρα Συρίγου δεν βρίσκεται πια κοντά μας, δίνοντας πολυήμερη μάχη να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Φλώρα Συρίγου θα δοθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ερμουπόλεως.

Με δύναμη ψυχής η οικογένεια της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της Φλώρας. Μια επιθυμία της οικογένειας, να γίνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή πριν φύγει η ίδια από τη ζωή.

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου για την απώλεια της Φλώρας Συρίγου

Με το άγγελμα του θανάτου της Φλώρας Συρίγου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου εκφράζει την απέραντη και βαθύτατη θλίψη του για την άδικη και πρόωρη απώλεια της. Η Φλώρα Συρίγου υπήρξε αγαπητό και δραστήριο μέλος του Συλλόγου μας, στηρίζοντας ενεργά και έμπρακτα το έργο του. Το φωτεινό της χαμόγελο, η πραότητα του χαρακτήρα της και η καλοσύνη της θα λείψουν όχι μόνο από την οικογένειά της, αλλά κι από τη σχολική μας κοινότητα. Το κενό που αφήνει, είναι δυσαναπλήρωτο…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συνήλθε σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1.Να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβούλιου στην εξόδιο ακολουθία.

2.Να κατατεθεί, αντί στεφάνου, ποσό στον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου «Πρόσβαση».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου, εκπροσωπώντας όλες τις οικογένειες του σχολείου μας, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στους οικείους της αδικοχαμένης Φλώρας.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Πρόεδρος Γιάννης Γρυπάρης, Η Γραμματέας Ελένη Τσελεμπή

Cyclades24.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου