Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

«Έφυγε» με τον καημό του γιου του, που δολοφονήθηκε από τη μαύρη χήρα

Με τον καημό του άδικου χαμού του γιου του έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Θανάση Λάμπρου ο οποίος δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες σε κεφάλι και θώρακα

από τη σύζυγό του Δήμητρα Βούλγαρη στην Κοιλάδα Ερμιονίδας τον Δεκέμβριο του 2014!

Η στυγερή δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Αρχικά ο θάνατός του είχε θεωρηθεί αυτοκτονία, όμως οι αναλύσεις από τα εργαστήρια της Αστυνομίας έδειξαν εγκληματική ενέργεια.

Έκτοτε η 38χρονη σύζυγος του καπετάνιου εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές αναζητώντας τους δολοφόνους του άντρα της. Ωσπου το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από κατάθεση 16 ωρών, είχε αναγκαστεί να ομολογήσει την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι ήταν ατύχημα που έγινε πάνω σε καβγά τους.

Ολα αυτά τα χρόνια ο πατέρας του αδικοχαμένου 42χρονου, που ήταν και ο ίδιος καπετάνιος, ανέβαινε έναν Γολγοθά, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή «πολύ ταλαιπωρημένος και καταβεβλημένος», όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Λάμπρου, Γιώργος Γεωργόπουλος. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook ο ίδιος αποχαιρέτησε τον πατέρα του δολοφονημένου καπετάνιου:

«Σήμερα (ενν.: Τετάρτη) αποχαιρετήσαμε όλοι τον καπετάνιο. Τον άνθρωπο που πάλεψε στη ζωή του με χίλια κύματα στις θάλασσες που ταξίδεψε και τα ξεπέρασε, και που η ζωή του έτυχε στη δύση της να του επιφυλάξει την πιο δυσάρεστη δοκιμασία για γονιό: τη δολοφονία του μοναχογιού του. Στάθηκε ως το τέλος βράχος, λες και ήθελε να ολοκληρώσει αυτόν τον σκοπό. Έναν πολύχρονο δικαστικό αγώνα για την ανάδειξη της αλήθειας για τον θάνατο του παιδιού του και μετά να φύγει ήσυχος από αυτή τη ζωή. Με τίμησε με την ανάθεση της εντολής της εκπροσώπησης της οικογένειάς του, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, παρότι άπειρος τότε εγώ σε τέτοιες δικαστικές διαδικασίες. Με έβαλε στο σπίτι του, με έκανε να νιώσω οικογένειά του, μου έδωσε το θάρρος να τον αποκαλώ “παππού”, παρότι δεν ήταν… Καλό ταξίδι, καπετάνιε. Καλό Παράδεισο. Εκεί που πας εύχομαι πάντα να ταξιδεύεις σε γαλήνιες θάλασσες με τον αγαπημένο σου γιο Θανάση. Σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα» έγραψε ο κ. Γεωργόπουλος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου