Friday, 19 April, 2024

«Ήμουν στη δουλειά και με πήρε η γυναίκα μου…»: Διαλυμένοι οι γονείς της 21χρονης Βιργινίας

Πόνο και θλίψη «σκόρπισε» στο Γαλαξίδι, η είδηση για τον θάνατο των δύο νεαρών παιδιών σε τροχαίο δυστύχημα, με τους συγγενείς και τους γονείς να είναι συντετριμμένοι.

Η 21χρονη Βιργινία και ο 24χρονος Παναγιώτης είναι τα δύο παιδιά που σκοτώθηκαν ακαριαία στο τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν «καρφώθηκε» σε πεύκο. «Είμαστε κομμάτια. Έχει καταρρεύσει ο κόσμος μας» λέει και συγκλονίζει στο newsit.gr ο πατέρας της αδικοχαμένης 21χρονης κοπέλας που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου στην εθνική οδό Ιτέας – Αντιρρίου στο Γαλαξίδι.

«Το έμαθα από την γυναίκα μου. Εγώ ήμουν στη δουλειά μου. Από εκείνη την ώρα είμαστε όλοι κομμάτια. Πώς να είμαστε; 20 χρονών παιδί όταν χάνεις πώς να είσαι; Έχει καταρρεύσει ο κόσμος μας αυτή τη στιγμή» προσθέτει ο πατέρας της άτυχης 21χρονης.

Η οικογένειά της περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής. «Δεν θα κατέβω κάτω στο Γαλαξίδι. Θα περιμένουμε» αναφέρει ο πατέρας της άτυχης 21χρονης. Η άτυχη φοιτήτρια ήταν η μεγαλύτερη από τρία παιδιά της οικογένειας που μένει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Τι αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία για τις συνθήκες του τροχαίου

Όλα δείχνουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο για να μην πατήσει ένα νεκρό σκυλάκι που υπήρχε στο δρόμο. Όπως φαίνεται έστριψε απότομα το τιμόνι αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατήσει το αυτοκίνητο στο δρόμο. Αστυνομικοί ανέφεραν πως πιθανότατα ο οδηγός το είδε τελευταία στιγμή και αντέδρασε ενστικτωδώς.

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν κόπηκε στα δύο, με τους κατοίκους της περιοχής να βγαίνουν από τα σπίτια τους ανάστατοι. «Ήταν περίπου 06.15 το πρωί ήμουν στο σπίτι μου, άκουσα το μπαμ και έτρεξα να δω τι έγινε, σε ένα λεπτό είχα φτάσει. Πηγαίνοντας στο σημείο είχα πάρει την αστυνομία τηλέφωνο, είχα ειδοποιήσει τους πάντες για να έρθουν» τονίζει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζει: «Είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο παιδιά πεταμένα έξω δίπλα στον δρόμο νεκρά. Ήταν 10-15 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, είχαν εκσφενδονιστεί. Πήγα από πάνω και δεν ανέπνεαν. Επί τόπου ήταν νεκρά τα παιδιά. Είχαν χτυπήσει σε ένα πεύκο και το έκοψε στη μέση όλο το αμάξι».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου