Friday, 29 March, 2024

Ίλιον: «Δεν έβαλα την κάμερα για πονηρό σκοπό», λέει ο πατέρας της 15χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μητέρας στο Ίλιον ότι ο επι χρόνια σύζυγός της είχε βάλει κρυφή κάμερα στην τουαλέτα του σπιτιού τους.

Η ίδια εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο έναν κρυφό φάκελο με γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης κόρης τους. Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο και έδωσε τη δική του εξήγηση.

Δεν πίστευε στα μάτια της η 37χρονη γυναίκα όταν κοιτώντας φωτογραφίες στο κινητό τηλέφωνο του συζύγου της μπήκε σε έναν κρυμμένο φάκελο και είδε γυμνές φωτογραφίες της ίδιας, αλλά και της ανήλικης κόρης τους. Ο σύζυγος της φέρεται να είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα μέσα στο μπάνιο, πάνω από τον καθρέπτη.

«Η πρώτη φωτογραφία που είδα ήμουν εγώ, τυλιγμένη με μια πετσέτα, που τραβήχτηκε μόλις το προηγούμενο βράδυ. Έπαθα σοκ. Συνέχισα να κοιτάω στον φάκελο και τότε βρήκα και άλλες φωτογραφίες, οι οποίες ήταν στιγμιότυπα από βίντεο και έδειχναν την 15χρονη κόρη μου, γυμνή, ή με τα εσώρουχα της», κατέθεσε η 37χρονη στους αστυνομικούς.

Στο κινητό του τηλέφωνο η σύζυγος του εντόπισε συνολικά 120 γυμνές φωτογραφίες!

Χωρίς δεύτερη σκέψη και εμφανώς ταραγμένη, η 37χρονη κατήγειλε τον σύζυγος της στις Αρχές. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία, ο σύζυγος της φέρεται να βιντεοσκοπούσε το μπάνιο του σπιτιού τους, εδώ και ένα μήνα. Ο πατέρας που κατηγορείται από τη σύζυγό του δήλωσε στο Star ότι δεν είχε κακό σκοπό και ότι ντρέπεται για όσα του καταλογίζουν.

Δείτε και εδώ 

«Ντρέπομαι, δεν είναι δυνατόν να με θεωρούν έτσι, ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος.  Παρερμηνεύτηκε, με την έννοια ότι σίγουρα αυτό είναι παρεξηγήσιμο. Ότι απλά εγώ ήθελα να βλέπω μέσα γενικά και πονηρά… Δεν ήταν για κάποιον περίεργο λόγο ή με πονηρό σκοπό», ανέφερε αρχικά και υποστήριξε ότι το έκανε για να προστατέψει την κόρη του.

«Κάποιου είχα δει κάποια στιγμή ότι μια κόρη είχε γνωρίσει κάποιον, ανέβαζε φωτογραφίες και τα λοιπά. Μετά εκείνος την απειλούσε. Έβλεπε ο πατέρας ότι κάτι συμβαίνει, έβαλε κρυφή κάμερα… Και έτσι μου μπήκε η ιδέα, μήπως συμβαίνει κάτι», υποστήριξε. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία. Ο 46χρονος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου για παράβαση προσωπικών δεδομένων και κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο.

πηγή: star.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου