Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ κατά Τόσκα από οικογένεια Σφακιανάκη…

Οι τεράστιες ευθύνες του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. που δεν ενημέρωσε τον πολιτικό του προϊστάμενο για το αστυνομικό προφίλ του διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (υπόθεση σύλληψης του περιβόητου Βαβύλη, Παναγιωτόπουλου κλπ)

Αδιάβαστος πήγε ο Τόσκας στη Βουλή. Άφησε αιχμές για τις ικανότητες του Μανώλη Σφακιανάκη, τη στιγμή που ο φάκελος του, είναι γεμάτος από μεγάλες επιτυχίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του N-n, η οικογένεια του υποστρατήγου, παρά τις όποιες διαθέσεις του ιδίου, επιθυμεί να καταθέσει αγωγή κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, ζητώντας αποζημίωση για την προσβολή της προσωπικότητάς του, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.
Σε περίπτωση που εκδικαστεί το εν λόγω ποσό, θα διατεθεί σε δράσεις που έχουν σχέση με την προστασία από τους κινδύνους το διαδικτύου.
Ο κ. Τόσκας, εάν φτάσει στο δικαστήριο, μάλλον την έχει δύσκολα, καθώς ο Σφακιανάκης έχει ένα φάκελο – βουνό, από επιτυχίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε την περίπτωση της σύλληψης, τελευταία, του Παναγιωτόπουλου και παλαιότερα του περιβόητου Βαβύλη…
nonews-NEWS

Αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ κατά Τόσκα από οικογένεια Σφακιανάκη…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου