Thursday, 25 April, 2024

Αγωνία για τον εντοπισμό του 51χρονου στον Αξιό. Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

Άκαρπες παραμένουν, προς το παρόν, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 51χρονου άνδρα από την περιοχή της Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή του Αξιού Ποταμού και σε αυτές συμμετέχει ένας εκπαιδευμένος σκύλος, δύο drones και ένα πεζοπόρο τμήμα του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (Ο.Φ.Κ.Α.Θ.).

Την περασμένη Τετάρτη, 4 Μαΐου εντοπίστηκε κοντά στον Αξιό Ποταμό το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος άνδρας, με το κλειδί να είναι πάνω στη μηχανή. Μιλώντας στο thestival.gr, ο πρόεδρος του Ο.Φ.Κ.Α.Θ., Χρήστος Ράμος είπε πως πρόκειται για αγροτικό όχημα. “Έχει ερευνηθεί η γύρω περιοχή. Η ακτίνα των ερευνών μας έχει μεγαλώσει αλλά προς το παρόν δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Θα συνεχίσουμε για όσο μπορούμε“, σημείωσε ο κ. Ράμος. Τα ίχνη του 51χρονου χάθηκαν την 1η Μαΐου. Τα ξημερώματα της Πέμπτης συγγενικό του πρόσωπο μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα και δήλωσε την εξαφάνιση του άνδρα.

Σημειώνεται ότι οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές και βοηθούν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου