Saturday, 20 April, 2024

Απήγαγε νεογέννητο από μαιευτήριο για να το παρουσιάσει ως δικό της!

Μια υπόθεση που μοιάζει με σενάριο ταινία από μακρινές εποχές εκτυλίχθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα.

 Μια 45χρονη, μητέρα δύο παιδιών απήγαγε νεογέννητο βρέφος από κρατικό μαιευτήριο με σκοπό να το παρουσιάσει στον σύζυγό της ως καρπό του έρωτά τους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, η 45χρονη γυναίκα που ήταν έγκυος αλλά απέβαλλε στον δεύτερο μήνα, το απέκρυψε από τον νέο σύζυγό της με τον οποίο δεν είχε αποκτήσει παιδί, και συνέχισε να προσποιείται ότι είναι έγκυος. Η γυναίκα η οποία έχει αρκετά περιττά κιλά κατάφερε να πείσει τον άνδρα της ότι η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται κανονικά και έβαλε μπροστά το σατανικό σχέδιό της.

Άρπαξε το μωρό 28χρονης

Η 45χρονη μπήκε στο κρατικό μαιευτήριο και άρπαξε από μια 28χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής το νεογέννητο βρέφος της από τρίκλινο δωμάτιο του πρώτου ορόφου. Η 28χρονη αποκοιμήθηκε για λίγο όμως ένας περίεργος θόρυβος την ξύπνησε. Μόλις άνοιξε τα μάτια της είδε στον διάδρομο μια σκιά και το μωρό της να λείπει από το κρεβατάκι του. Αφού επικοινώνησε με τις νοσοκόμες, αμέσως σήμανε συναγερμός και ζητήθηκε από την εταιρία φύλαξης να κλείσουν οι πόρτες. Παράλληλα ενημερώθηκε και η αστυνομία, ήταν όμως αργά, αφού η 45χρονη είχε γίνει καπνός.

Αφού έκρυψε το μωρό κάτω από τη ζακέτα της, πήρε ταξί και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της στο Αιγάλεω. Η 45χρονη παρουσίασε το μωρό στον συζυγό της και ισχυρίστηκε ότι γέννησε εκτάκτως με καισαρική, αλλά και ότι στη συνέχει έφυγε από το μαιευτήριο γιατί ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι. Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε η γειτόνισσα της 45χρονης η οποία πρόσεχε τα δύο παιδιά της και γνώριζε την αλήθεια. Ευθύς ειδοποίησε τις αρχές και οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα της 45χρονης. Στην αρχή, εκείνη υποστήριξε ότι το παιδί είναι δικό της και ότι το γέννησε μέσα στο σπίτι, ωστόσο μετά από πιέσεις, αποκάλυψε την αλήθεια και παραδέχτηκε ότι πήρε το μωρό της 28χρονης.

Η 45χρονη συνελήφθη και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9,6 ετών για αρπαγή ανηλίκου νεότερου των 14 ετών, ενώ οι γονείς μετά από δικαστικό αγώνα έλαβαν αποζημίωση 15.000 ευρώ από μαιευτήριο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου