Tuesday, 16 April, 2024

Αθήνα: Απαγωγή 17χρονης από Πακιστανούς που τη βίασαν. Πώς κατάφερε να ξεφύγει

Την καταγγελία ενός 17χρονου κοριτσιού, για την απαγωγή της από Πακιστανούς στην περιοχή του Κολωνού, ερευνά η Αστυνομία.

Η ανήλικη, χθες Σάββατο, κατάφερε να δραπετεύσει από εκεί όπου την κρατούσαν και σε κατάσταση σοκ προχώρησε στη σχετική καταγγελία. Οι δυο φερόμενοι δράστες, -όπως υποστήριξε η ίδια-την απήγαγαν από το δρόμο και στη συνέχεια τη μετέφεραν σε σπίτι όπου και την κράτησαν για τέσσερις ημέρες.

Ωστόσο, κατάφερε να ξεφύγει κλοτσώντας τον έναν από τους δύο. Στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο και τρέχοντας, ζήτησε βοήθεια .

Αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» που έκαναν περιπολία στο κέντρο της Αθήνας, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο Πακιστανούς σε δρόμο στον Κολωνό. Στη θέα των αστυνομικών οι ύποπτοι αντιστάθηκαν. Ο ένας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στο σημείο, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει. Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε και τον δεύτερο δράστη, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί. Ο συνεργός του που δεν απέφυγε τη σύλληψη, οδηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα.

Σε βάρος των δύο Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν η 17χρονη εκτός από ψυχικά κακοποιήθηκε και σωματικά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου