Friday, 19 April, 2024

Αθήνα: Παράνομος μετανάστης κυκλοφορούσε σαν αστυνομικός

Όταν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί, ο αλλοδαπός είχε το θράσος να δηλώσει «συνάδελφος».

Έναν υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, εντόπισαν και συνέλαβαν τα στελέχη της άμεσης δράσης το απόγευμα της Παρασκευής, στον Ασπρόπυργο, για αντιποίηση αρχής.

Το πλήρωμα του περιπολικού κινούμενο στη λεωφόρο ΝΑΤΟ αντιλήφθηκε στο αντίθετο ρεύμα ένα λευκό ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο ο ιδιοκτήτης του είχε τοποθετήσει φώτα λεντ, όπως εκείνα που χρησιμοποιούνται από τα συμβατικά οχήματα τής Ασφάλειας. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

Όταν τελικά κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον ακινητοποιήσουν, ο αλλοδαπός είχε το θράσος να δηλώσει «συνάδελφος», λέγοντάς τους ταυτόχρονα ότι δεν είχε μαζί του την υπηρεσιακή ταυτότητα του. Πολύ γρήγορα, όμως, παραδέχθηκε ότι είναι αλλοδαπός υπήκοος και ότι έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.

Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα σήμα της συνδικαλιστικής ένωσης αστυνομικών της Δυτικής Αττικής.

Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα του Ασπροπύργου, τα στελέχη του οποίου προσπαθούν να διαπιστώσουν, εάν χρησιμοποιούσε την συγκεκριμένη «κάλυψη» για έκνομες ενέργειες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου