Thursday, 25 April, 2024

Αθίγγανη έκλεψε προϊόντα και έφυγε σαν… κυρία!

Σαν…κυρία έφυγε από την κεντρική είσοδο, χωρίς να περάσει από τα ταμεία, μία 36χρονη Ρομά που «σήκωσε» τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ

στη Λάρισα και δεν πλήρωσε ούτε ευρώ!
Συγκεκριμένα, η 36χρονη γυναίκα γέμισε το πρωί της Πέμπτης τρεις σακούλες με κονσέρβες ψαριών, συσκευασίες με λάδι, κύβους μαγειρικής, ακόμη και… βαφές μαλλιών συνολικής αξίας 313 ευρώ και έγινε αντιληπτή να φεύγει από την κύρια είσοδο!
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος προσπάθησαν να την σταματήσουν, φωνάζοντάς της ή να επιστρέψει τα προϊόντα ή να τα πληρώσει, ωστόσο εκείνη έκανε ότι δεν άκουγε και συνέχισε την πορεία της, με αποτέλεσμα να κληθούν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι την εντόπισαν, της πέρααν χειροπέδες και την προσήγαν στην Ασφάλεια.
Στο δικαστήριο, η 36χρονη ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμακευτικών ουσιών. Ωστόσο, αυτό που δεν εξήγησε, είναι γιατί πήγε να κλέψει σε σούπερ μάρκετ στη Λάρισα, ενώ κατοικεί στην Κατερίνη!
Για αυτό η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή της και τελικά καταδικάστηκε, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη ως την εκδίκαση της έφεσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου