Thursday, 25 April, 2024

Αθίγγανοι αφαίρεσαν από δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα, διάφορα εξαρτήματα

Συνελήφθησαν στις 30 Ιανουαρίου 2023, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αθίγγανος και ανήλικος αθίγγανος

καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου αφαίρεσαν από δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα διάφορα εξαρτήματα, συνολικής αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο πενθήμερο αφαίρεσαν από περιοχές των Σερρών 1 δίκυκλη μοτοσικλέτα και 1 δίκυκλο μοτοποδήλατο, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων. Τα κλεμμένα δίκυκλα και τα κλεμμένα εξαρτήματα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στην οικία των ανωτέρω και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

-Συνελήφθη στις 30 Ιανουαρίου 2023 το απόγευμα σε  περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο, εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου