Saturday, 20 April, 2024

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συναγερμός στην αστυνομία

13 χρόνια χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος συμπληρώνονται τη Δευτέρα (06.12.2021). Επί ποδός η ελληνική αστυνομία για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.
Για την 13η επέτειο από την 6η Δεκεμβρίου 2008 όταν ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός στην περιοχή των Εξαρχείων από τις σφαίρες των ειδικών φρουρών, έχουν εξαγγελθεί συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας κι όχι μόνο.
Για τη Δευτέρα (06.12.2021), λοιπόν, η Τροχαία έχει προγραμματίσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων.
Ειδικότερα, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο, με την εντολή, όμως, η παρουσία τους να είναι διακριτική και να μην απαντούν σε προκλήσεις, αλλά να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση που σημειωθούν έκτροπα.
Ταυτόχρονα η Ασφάλεια και οι άλλες αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου, θα είναι σε ετοιμότητα για την επιτήρηση στόχων και την πραγματοποίηση ελέγχων.
Οι κυκλοφοριακές αλλαγές και οι διαδηλώσεις
Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18.00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.
Όπως ανακοινώθηκε, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου