Tuesday, 19 March, 2024

Αλεξανδρούπολη: Άνδρας υπέστη ανακοπή στις καρναβαλικές εκδηλώσεις

Ξαφνική ανατροπή στο ευχάριστο κλίμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του δήμου Αλεξανδρούπολης έφερε σήμερα η ανακοπή καρδιάς που υπέστη ένας άνδρας με ΕΚΑΒ και Τροχαία να σπεύδουν άμεσα στο σημείο για βοήθεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, το περιστατικό σημειώθηκε αμέσως μετά την μαθητική παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Τότε ήταν που ο άτυχος άνδρας έπαθε ξαφνικά ανακοπή και κατέρρευσε και στο σημείο επικράτησε πανικός.
Ειδοποιήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ενώ στο έργο συνέδραμαν και δικυκλιστές της Τροχαίας για να απομακρύνουν το πλήθος κόσμου που ήταν συγκεντρωμένο στην πλατεία. Αφού παρέλαβαν τον άτυχο άνδρα του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με την Τροχαία να ανοίγει τον δρόμο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας-περ. 55 ετών-είναι σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται στο Π.Γ. Νοσοκομείο της πόλης, όπου του προσφέρονται οι απαιτούμενες ιατρικές υπηρεσίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου