Saturday, 20 April, 2024

Αλεξανδρούπολη: Έκανε ηλεκτρονικά ψώνια με κλεμμένη κάρτα

Ένα διήμερο ήταν αρκετό για ένα νεαρό Έλληνα να γεμίσει το σπίτι του με προϊόντα που αγόρασε μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας ενός 51χρονου που είχε υποκλέψει
Ένα διήμερο, από την προηγούμενη Κυριακή ως την περασμένη Τρίτη, ήταν αρκετό για ένα νεαρό Έλληνα να γεμίσει το σπίτι του με προϊόντα που αγόρασε μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας ενός 51χρονου που είχε υποκλέψει!

Ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, βλέποντας ότι με τα στοιχεία της κάρτας του γίνονταν αλλεπάλληλες ηλεκτρονικές αγορές. Συγκεκριμένα, είχαν γίνει επτά συναλλαγές με αγορές προϊόντων αξίας 2.660 ευρώ!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του 18χρονου και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων που αγόρασε και κατασχέθηκε.

Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης,

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου