Friday, 19 April, 2024

Αμφίκλεια: Τραγωδία! Έπεσε στο κενό ενώ προσπαθούσε να αλλάξει λάμπα στη βεράντα

Τραγικό τέλος είχε ένας άνδρας 62 ετών ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης έπεσε από τη βεράντα του σπιτιού του και μετά από πολλαπλά κατάγματα

κατέληξε το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tvstar.gr, ο άτυχος άνδρας, που βρισκόταν στο σπίτι του στην Αμφίκλεια, προσπαθώντας να αλλάξει τη λάμπα από τη βεράντα του σπιτιού, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από τον πρώτο όροφο.
Ο 62χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες χωρίς ωστόσο να τον αντιληφθεί κάποιος και να καλέσει βοήθεια.
Το πρωί της Πέμπτης και αφού ο άνδρας είχε περάσει όλη τη νύχτα πεσμένος στην αυλή του σπιτιού, εντοπίστηκε από τους γείτονες του, οι οποίοι αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μόλις ο άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο της Λαμίας, οι γιατροί εντόπισαν πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του. Τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία, δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η σορός του άτυχου 62χρονου θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου