Thursday, 28 March, 2024

Ανήλικος πίσω από τις κλοπές καταστημάτων στις Σέρρες 

Δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου και ενός 19χρονου σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, από τον Ιούνιο έως τα τέλη Αυγούστου, διέρρηξαν 11 καταστήματα 

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οδήγησε στην εξιχνίαση 11 κλοπών και απόπειρες κλοπών από καταστήματα στην πόλη των Σερρών και στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός 19χρονου και ενός 17χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, ενεργώντας από κοινού και κατά το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο του 2015, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις καταστημάτων, αφαιρώντας χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Από την μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι είχαν διαρρήξει συνολικά 7 καταστήματα, από όπου αφαίρεσαν ποσό πάνω από 450 ευρώ, φιάλες αλκοολούχων ποτών και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ επιπλέον είχαν διαρρήξει και άλλα 4 καταστήματα, από τα οποία δεν αφαίρεσαν οτιδήποτε.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (8-9-2015) τα ξημερώματα ο 19χρονος μαζί με έναν 18χρονο, καθώς προσπάθησαν να διαρρήξουν 2 καταστήματα στις Σέρρες, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάτι.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 18χρονου εντοπίστηκε ο κλεμμένος φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του, ενώ από την οικία του 19χρονου κατασχέθηκε ένα ειδικό σφυρί θραύσης υάλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ανήλικος πίσω από τις κλοπές καταστημάτων στις Σέρρες

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου