Tuesday, 23 April, 2024

Αναγνωστόπουλος: Έδωσε εν τέλει πανελλαδικές. Να μας πει τι έγραψε για τη… βία κατά των γυναικών

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε σήμερα με τα ΓΕΛ, πανελλαδικές εξετάσεις και κλήθηκε να γράψει για τη βία κατά των γυναικών

Ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό γυναικοκτόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου από τις φυλακές Κορυδαλλού για να εξεταστεί στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας. Φέτος οι υποψήφιοι κλήθηκαν να γράψουν πάνω στο θέμα της έμφυλης βίας και της ισότητας των δύο φύλλων.

Και αν τα θέματα χαρακτηρίστηκαν βατά και μέσα στα sos που είχαν να διαβάσουν οι υποψήφιοι, καθώς τόσο τα φαινόμενα της έμφυλης βίας είναι σε έξαρση όσο και η αντίδραση της κοινωνίας σε αυτά βαθαίνει, δεν ξέρουμε αν το ίδιο θα μπορούσε να πει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που τώρα δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη στυγερή δολοφονία της νεαρής συζύγου του μπροστά στο παιδί τους, υποκρινόμενος για πολλές μέρες τον τεθλιμμένο σύζυγο.

Ο ίδιος μάλιστα είχε ζητήσει να μη διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που γίνονται οι πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Πηγή: in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου