Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινώνονται σήμερα οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015

Ανακοινώνονται σήμερα οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015

Τέλος στην αγωνία των υποψήφιων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μαθητών μπαίνει σήμερα, καθώς ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν στις 13:00 το μεσημέρι, σε όλα τα Λύκεια της χώρας. Οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α’, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β’ (μαθήματα ειδικότητας), θα αναρτηθούν την Πέμπτη.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Εκτός από τις βαθμολογίες σήμερα αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία αναφορικά με τις επιδόσεις των 105.000 υποψηφίων που διεκδικούν 68.345 θέσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι βάσεις θα ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Μέχρι την Τρίτη 7-7-2015 οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου