Saturday, 20 April, 2024

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος για τη δολοφονία της Φαίης – Πέθανε από τον καημό η μάνα

Τι είπε στο Star ο κατηγορούμενος

Με τον καημό του θανάτου της μιας του κόρης και κατηγορίες να βαραίνουν την άλλη για το χαμό της πέθανε η μητέρα των δύο κοριτσιών τον περασμένο Αύγουστο.

Οι δύο πανέμορφες αδερφές φαίνεται πως ήρθαν σε ρήξη για έναν άντρα. Έναν άντρα που στα εικοσιπέντε του χρόνια κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε την 23χρονη Φαίη τον Απρίλιο του 2013 πάνω σε έναν καβγά. Δίπλα του, στο εδώλιο του κατηγορουμένου, κάθισε η αδερφή της για υπόθαλψη και ψευδορκία. «Είναι μία κατάσταση πάρα πολύ άσχημη. Σε αυτόν τον άνθρωπο δεν έχει μείνει κανένας πια, η άλλη του κόρη  που έχει και εκείνη καταδικαστεί δεν επικοινωνεί με την οικογένεια, δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί τους, ούτε και στην κηδεία της μητέρας της δεν πήγε», είπε στο Star η συνήγορος του πατέρα της Φαίης κυρία Νατάσα Ασπρίδη.

Οι δικαστές καταδίκασαν σε ισόβια δεσμά τον σύντροφο της Φαίης που κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε ενώ καταδίκασαν σε πέντε χρόνια φυλάκιση την αδερφή της για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία.

Η αδερφή της Φαίης σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει για τη σχέση που είχε με την αδερφή της: «Ήταν το αγαπημένο μου πλάσμα και η μόνη μας προστριβή ήταν πως πάντα ήθελα το καλό για εκείνη. Ήθελα να σπουδάσει.» δήλωνε χαρακτηριστικά. Στο star, μίλησε μέσα από τη φυλακή και ο κατηγορούμενος.

«Με τη Φαίη πέρναγα πολύ ωραία και σχεδιάζαμε πολλά πράγματα να κάνουμε, αλλά είχαμε ένα μεγάλο εμπόδιο, την αδερφή της και ψάχναμε τρόπους να το ξεπεράσουμε αυτό αλλά εκείνη δεν μας άφηνε». Ο πατέρας των δύο κοριτσιών το μόνο που θέλει είναι δικαιοσύνη.

Η δικαιοσύνη αυτή καλείται και πάλι σε δεύτερο βαθμό να κρίνει τον κατηγορούμενο και την αδερφή της Φαίης στις 20 Φεβρουαρίου.

star

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου