Thursday, 28 March, 2024

Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες για ασελγείς πράξεις ο γυναικολόγος που ατίμασε 55χρονη

Τρεις ακόμη γυναίκες ακολούθησαν το παράδειγμα της 55χρονης πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς, η οποία μήνυσε τον γυναικολόγο της

σε νοσοκομείο της Ρόδου για ασελγείς πράξεις!
Οι Ροδίτισσες κινήθηκαν νομικά εναντίον του γνωστού γιατρού, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθώς, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης από τη «Δημοκρατική», έγιναν επώνυμες καταγγελίες τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα γραφεία της τοπικής εφημερίδας και σε άλλα μέσα που αναμετέδωσαν την είδηση.
Οι γυναίκες, ηλικίας από 30 έως 40 ετών, ισχυρίζονται ότι έτυχαν ανάλογης συμπεριφοράς από τον γυναικολόγο, τον οποίον κατονομάζουν, ενώ κάποιες από αυτές δηλώνουν πρόθυμες να έρθουν σε επαφή είτε με την ίδια την 55χρονη που ήταν η πρώτη που υπέβαλε μήνυση στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου είτε με τους δικηγόρους της, Στέλιο Αλεξανδρή και Ευαγγελία Αρνιθενού.
Μάλιστα, θέλουν να παρουσιάσουν ενώπιον του δικαστηρίου τη δική τους εμπειρία, καθώς δηλώνουν πεπεισμένες ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο το οποίο κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και επιπλέον για έργω εξύβριση.
Σημειώνεται ότι ήδη έχει δημιουργηθεί στο Facebook δημόσια ομάδα, οι διαχειριστές της οποίας καλούν θύματα του γιατρού να μιλήσουν και να καταγγείλουν τι έχουν υποστεί. «Μη σιωπήσει καμία, ανοίξτε τα στόματά σας, αύριο θα είναι και άλλοι σαν και αυτόν και θα πέσουν θύματα τα κορίτσια μας, οι αδερφές μας και οι μανούλες μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η διαχειρίστρια της ομάδας.
Η 55χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά δύο εγγονών, επισκέφθηκε το καλοκαίρι το νοσοκομείο μαζί με την κόρη της και τον εγγονό της για να την εξετάσει ο γυναικολόγος, λόγω ενοχλήσεων που είχε καθώς στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης μήτρας. Ο συγκεκριμένος γιατρός γνώριζε το ιατρικό ιστορικό της, έτσι της ζήτησε να κάνει κολπική εξέταση στο ιατρείο του.
Όπως δήλωσε η γυναίκα, όμως, ο γιατρός έβαλε τα γυμνά χέρια του στον κόλπο της και θώπευε το στήθος της και άλλα σημεία τού σώματός της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Αλεξανδρή, στη μήνυση της πελάτισσας του περιγράφονται κακουργηματικής φύσης αδικήματα που έχουν τελεστεί και υπάρχει η πιθανότητα η υπόθεση να περάσει από τον δρόμο της κύριας ανάκρισης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου