Friday, 19 April, 2024

Αξιωματικός του Στρατού, ο 45χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που κατέληξε έξω από το γήπεδο

Τραγωδία για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αυτή τη φορά έξω από το γήπεδο του ”Δικέφαλου του Βορρά”, μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Άρη, για την 11η αγωνιστική της Superleague.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, ο oπαδός του ΠΑΟΚ υπέστη ανακοπή έξω από την Τούμπα κι έχασε τη ζωή του, είναι στέλεχος του Στρατού Ξηράς.
Πρόκειται για 45χρονο Υπολοχαγό του Τεχνικού Σώματος, ο οποίος έπαθε ανακοπή έξω από το γήπεδο επί της Διογένους, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.
Ο άτυχος Υπολοχαγός, που υπηρετούσε στο 308 Εργοστάσιο Βάσεως στη Θεσσαλονίκη, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Παπανικολάου, όπου δυστυχώς κατέληξε.
Ποινικές διώξεις στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα
Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες, οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον χθεσινό αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.
Τους ασκήθηκε δίωξη και κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απόπειρα σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία στους αθλητικούς χώρους και παραβάσεις περί όπλων και φωτοβολίδων.
Αναμένεται να δικαστούν την Τετάρτη στις 12:00 στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι τότε θα κρατούνται προσωρινά. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 21,32,35 και έναν 40χρονο Σέρβο υπήκοο.
Παράλληλα, αναζητούνται οι υπεύθυνοι στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, καθώς οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες δεν είχαν στην κατοχή τους τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τον κορωνοϊό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου