Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Απίστευτες ατάκες της Δημουλίδου στο «Πρωινό» – Έξω φρενών Σκορδά, Λιάγκας

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησαν τη συγγραφέα το πρωί της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής του και τα αίματα «άναψαν» αμέσως.

Ο Γιώργος Λιάγκας διάβασε αρκετά εκνευρισμένος αποσπάσματα της ατυχούς ανάρτησης της κ. Δημουλίδου και εκείνη αμέσως του απάντησε σε αρκετά προσβλητικό ύφος. «Μιλάτε την ελληνική γλώσσα; Δεν είπα ότι εικάζω, είπα ότι μπορεί να πέρασε από το μυαλό του, δεν είπα ότι υπήρχε αντικαταστάτης [του συζύγου της Καρολάιν]», ανέφερε προσπαθώντας να πείσει ότι ουσιαστική τα λόγια της παρεξηγήθηκαν…
Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι όσοι έκαναν αρνητικά σχόλια δεν γνωρίζουν καλά τα ελληνικά και τους κάλεσε να διαβάσουν πιο προσεκτικά την ανάρτησή της!
Έπειτα, σαν άλλη εγκληματολόγος ή ψυχίατρος, συνέχισε να υποστηρίζει την άποψή της ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής: «Δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες, ο γυναικοκτόνος δηλώνει ότι έγινε καυγάς, οφείλουμε να ακούμε αμφότερες τις πλευρές».
Στο απίστευτο αυτό ξέπλυμα του συζυγοκτόνου, ο κ. Λιάγκας ξέσπασε και απάντησε έξαλλος ότι πρόκειται για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κοπέλας και ότι οι ιατροδικαστές λένε ότι δεν προηγήθηκε καυγάς.
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου συνέχισε την ανάλυσή της, καθώς ως γνωστόν εκτός από συγγραφέας είναι και πραγματογνώμονας, λέγοντας ότι οι ιατροί και οι ιατροδικάστες δεν μπορούν να ξέρουν τι προηγήθηκε της δολοφονίας!
Σε εκείνο το σημείο, παρενέβη και η Φάιη Σκορδά αναφέροντας σε έντονο ύφος ότι ο δολοφόνος άφησε ένα μωρό χωρίς μάνα. «Τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες ημέρες που ομολογεί ένας σύζυγός ότι σκότωσε τη σύζυγό του κι άφησε ένα μωράκι, χωρίς μάνα και έχετε κουράγιο να κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη»; αναρωτήθηκε.
Τότε, η συγγραφέας αναφέρθηκε σε νεότερη ανάρτησή της λέγοντας ότι έχει μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τον γυναικοκτόνο: «Δεν τον υπερασπίζομαι, γίνεται πανηγυράκι από τα μμε για αυτό το θέμα γι’ αυτό δεν ήρθα στην εκπομπή σας», είπε.
Ακολούθησε, πολύ έντονος καυγάς της συγγραφέως με τους δύο παρουσιαστές με τον ένα να μιλάει πάνω στον άλλον για τουλάχιστον 10 λεπτά.
Ορισμένες ατάκες, όμως, της κ. Δημουλίδου δεν έμειναν απαρατήρητες: υποστήριξε ότι ο πιλότος αγαπούσε με τον τρόπο του την Καρολάιν (!), ότι την κανιβαλίζουν και ότι υπήρξαν και θετικά σχόλια προς το πρόσωπό της.
Αξιοσημείωτη ήταν, τέλος, και η επίθεσή της στον Γιώργο Λιάγκα: «Με παραφράζετε! Μη μου παριστάνετε τον έξυπνο για να πουλήσετε, μη μου ρίξετε καμία ευθύνη».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου