Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση παιδοβιαστών: «Στα αζήτητα» κινητό και τάμπλετ του Μίχου

Παρότι η 12χρονη -που έπεφτε συστηματικά θύμα βιασμού στα Σεπόλια-είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή πως ο Ηλίας Μίχος είχε και δεύτερο κινητό, αυτό βρέθηκε τέσσερεις μήνες μετά τυχαία από εργάτες.

Εργάτες και όχι η ΕΛΑΣ φέρεται να βρήκε το κινητό και το τάμπλετ του Ηλία Μίχου στο κατάστημα που διατηρούσε στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, συνεργείο φέρεται να εισήλθε στο χώρο, προκειμένου να τον καθαρίσει και να απομακρύνει πράγματα. Εκεί ένας από τους εργαζόμενους φέρεται να εντόπισαν τις δύο ηλεκτρονικές συσκευές, ένα κινητό τηλέφωνο κι ένα τάμπλετ.

Πιο αναλυτικά, ένας από τους εργάτες βρήκε- κάτω από μία σκάλα -μία κούτα, η οποία περιείχε το κινητό και το τάμπλετ του κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία. Ο εργάτης πήρε τις δύο συσκευές στο σπίτι του και όταν έμαθε σε ποιον άνηκε ο χώρος ειδοποίησε την Αστυνομία και τις παρέδωσε. Πλέον, το κινητό και το τάμπλετ βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω έλεγχο.

Η είδηση προκάλεσε την οργή της θείας της 12χρονης: «Εγώ το βλέπω τραγικό το ότι υποστηρίζανε εξαρχής ότι η Αστυνομία έχει ψάξει τα πάντα, ενώ εμείς λέγαμε ότι δεν έχει ψαχτεί τίποτα. Μετά από τόσες μέρες λογικό να βρήκαν κάτι, αν και πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλα.

Το παιδί το έλεγε εξαρχής ότι υπάρχει κι άλλο τηλέφωνο. Δεν έχω λόγια».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου