Thursday, 28 March, 2024

Απίστευτη ιστορία γραφειοκρατίας: «Το νοσοκομείο δεν μας δίνει το μωρό μας»!

Μία απίστευτη ιστορία γραφειοκρατίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την τηλεόραση του OPEN. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει πατέρας βρέφους

για γραφειοκρατικούς λόγους το Νοσοκομείο Λάρισας αρνείται να δώσει στον ίδιο και τη σύζυγό του το μωράκι τους.

«Η σύντροφός μου γέννησε στις 18 του μήνα ένα υγιέστατο αγοράκι στο Νοσοκομείο Λαμίας. Την επόμενη ημέρα το πρωί διαγνώστηκε με κορονοϊό και μπήκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας. Το μωράκι μας έφυγε για τη Λάρισα για προληπτικούς λόγους. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διακομίστηκε το μωρό. Η μητέρα διαγνώστηκε με covid, το ευτύχημα είναι ότι ο μικρούλης δεν είχε covid», κατήγγειλε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο Γιώργος Ηλιόπουλος, πατέρας του βρέφους.

«Εκεί στην αρχή δεν μας άφηναν να το δούμε καν το παιδί, να το δει ούτε η μητέρα καθόλου, με την αιτιολογία ” και εμείς πως γνωρίζουμε ότι η κυρία αυτή είναι η μητέρα του παιδιού”», συνέχισε.

«Εγώ μίλησα και με τη διευθύντρια της κλινικής εκεί των νεογνών και μάλιστα με ειρωνεύτηκε σε κάποια στιγμή. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια άκρη. Μου ζήτησαν τα χαρτιά της συντρόφου μου. Τους είπα ότι τα χαρτιά έχουν κατατεθεί εδώ στην πρεσβεία εδώ και τέσσερις μήνες και ο φάκελός της είναι πληρωμένος απλά κωλυόμαστε στη γραφειοκρατία», συμπλήρωσε. Η εκπομπή επικοινώνησε με το νοσοκομείο και από εκεί τους είπαν πως η υπόθεση θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου