Thursday, 25 April, 2024

Απολογείται ο τραυματιοφορέας για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις 7χρονης και 9χρονης

Απολογείται ο τραυματιοφορέας του Παίδων “Αγία Σοφία”, ο οποίος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών.

Ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, θα βρεθεί σήμερα ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, ο οποίος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών, 7 και 9 ετών.
Ο 61χρονος, που αρνείται όλες τις κατηγορίες, την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε διώξεις για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων ασθενών, κατάχρηση ανηλίκων ανίκανων να αντισταθούν, κατάχρηση σε γενετήσιες πράξεις από εργαζόμενο σε νοσοκομείο και σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη. Παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.
Τα δύο ανήλικα παιδιά, 7 και 9 χρόνων, είχαν μπει διαδοχικά στον χώρο της εξέτασης σε κατάσταση μέθης, με τον κατηγορούμενο να έχει προβεί σε θωπείες στην πρώτη και σε γενετήσιες πράξεις στη δεύτερη. Ο ρόλος του ήταν μόνο η μεταφορά των εξεταζόμενων στον χώρο της εξέτασης και η κράτησή τους από τους αστραγάλους στην περίπτωση που έκαναν σπασπωδικές-αντανακλαστικές ενέργειες, οι οποίες θα επηρέαζαν την εξέταση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου