Friday, 19 April, 2024

Αποπειράθηκε να σκοτώσει τη σύντροφό του

Την διάπραξη της απόπειρας φόνου σε βάρος της 36χρονης συμβίας του, που διαπράχθηκε το μεσημέρι στην Πάφο, παραδέχθηκε ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, «σήμερα γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στην οδό Οθέλλου στην Κάτω Πάφο, 27χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την 36χρονη αλλοδαπή συμβία του».
Η Αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο μέρος και απέκλεισε την σκηνή, ενώ η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Πάφου και ακολούθως εισήχθη στο χειρουργείο με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της. Μετά την χειρουργική επέμβαση, η 36χρονη μεταφερθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας της, να είναι πολύ σοβαρή.
Την ίδια ώρα, ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος παρέμεινε στο μέρος, οδηγήθηκε επίσης στο νοσοκομείο, αφού και αυτός φέρει ελαφρότερα τραύματα, τα οποία προκλήθηκαν από το μαχαίρι που κρατούσε.
Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας και ο Ιατροδικαστής ενημερώθηκαν για να προβούν στις δικές τους εξετάσεις.
Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 27χρονος, η αιτία φαίνεται να είναι οικογενειακές διαφορές.
Εναντίον του 27χρονου, το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, κατέληξε ο κ. Ιωάννου. Ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Στο μεταξύ στη θέση ότι το κράτος οφείλει να πάρει μέτρα με αφορμή τη σημερινή απόπειρα φόνου που διερευνά η Αστυνομία Πάφου με θύμα την 36χρονη, εκφράζει με γραπτή του ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου