Thursday, 18 April, 2024

Αποπλάνηση 13χρονου: Τα κρυφά ραντεβού της καθηγήτριας με τον μαθητή της σε ξενοδοχείο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της αποπλάνησης ενός 13χρονου αγοριού, για την οποία κατηγορείται μια 36χρονη καθηγήτρια που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στον ανήλικο μαθητή.

Η οικογένεια του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την καταγγελία, αφού δεν μπορεί να διανοηθεί το πως η 36χρονη καθηγήτρια, που μπαινόβγαινε συχνά στο σπίτι τους, κατάφερε να πείσει τον 13χρονο για τα… αισθήματά της με αποτέλεσμα να ερωτοτροπεί μαζί του ακόμη και εν ώρα του μαθήματος.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η καθηγήτρια -μητέρα ενός παιδιού- έκανε τον 13χρονο μαθητή της να πιστέψει ότι με την ενηλικίωσή του θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 36χρονη φέρεται να έκλεινε δωμάτια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής προκειμένου να συναντά τον 13χρονο, κυρίως μεσημεριανές και απογευματινές ώρες προκειμένου να μην υποψιαστούν κάτι οι γονείς του ανήλικου αγοριού, ενώ ραντεβού συναντήσεις φέρεται να έγιναν και στο αυτοκίνητό της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τις ξενοδοχειακές μονάδες δεν κατήγγειλε κάτι στις αστυνομικές Αρχές.
Μάλιστα, ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega αναφέρει ότι η 36χρονη είχε προχωρήσει σε ολοκληρωμένες πράξεις με τον 13χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη μητέρα του 13χρονου μαθητή, η οποία εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες του μαζί με τη φιλόλογο. Η μητέρα του μαθητή της Β’ Γυμνασίου προχώρησε σε καταγγελία, με τη φιλόλογο ωστόσο να μη συλλαμβάνεται λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και να παίρνει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Επέμενε παρά τις αποκαλύψεις των γονιών
Μόλις οι γονείς του 13χρονου ανακάλυψαν τα ευρήματα στον υπολογιστή του γιου τους προσπάθησαν να απομονώσουν το παιδί και ζήτησαν από την 36χρονη να απομακρυνθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά με τον ανήλικο μαθητή.

«Συγγνώμη» από την οικογένεια ζητεί η 36χρονη καθηγήτρια
Χθες, η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται ότι είχε σχέση με 13χρονο μαθητή της ζήτησε συγγνώμη μέσω του συνηγόρου της, Απόστολου Κοντού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επιδοκιμάζουμε το υγιές αντανακλαστικό της κοινωνίας μας να ευαισθητοποιείται μπροστά σε τέτοια αδικήματα. Ωστόσο, συνιστά ιερή υποχρέωση όλων η προσέγγιση της υπόθεσης με κύριο μέλημα το βέλτιστο συμφέρον του ανηλίκου. Την ίδια στιγμή, αποτελεί καθήκον ο σεβασμός των δικαιωμάτων της κατηγορούμενης και της αρχής της νομιμότητας του Ποινικού μας Δικαίου». Παράλληλα, ο συνήγορός της τονίζει ότι:

Η εντολέας μου από την πρώτη κιόλας στιγμή προσήλθε ενώπιον των Αρχών, αιτούμενη και λαμβάνοντας νόμιμη προθεσμία για την απολογία της.
Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών της.
Δηλώνει την ειλικρινή της συγγνώμη για τη συνθήκη που έχει υποβάλλει τον ανήλικο και την οικογένειά του με τη συμπεριφορά της.
Εφόσον της ζητηθεί, θα κάνει κάθε ό,τι ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία του ψυχισμού του.
Επίσης, ο κ. Κόντος δηλώνει ότι «η συμπεριφορά της εντολέως μου φέρει μεγάλη ηθική απαξία και ο κοινωνικός συναγερμός είναι απαραίτητος σε τέτοια περιστατικά. Η ποινική αξιολόγησή της, ωστόσο, αφορά τη Δικαιοσύνη, που θα πρέπει να μείνει απερίσπαστη στο έργο της» σημειώνει, υπογραμμίζοντας ότι «σε κάθε περίπτωση, η δημοσίευση ανακριβειών ή άσχετων με την υπόθεση πληροφοριών, βλάπτει πρώτα και κύρια τον ανήλικο και δευτερευόντως την εντολέα μου και το δύο χρονών παιδί της. Δε θα επιτρέψουμε να παραβιαστεί η μυστικότητας της ανάκρισης και η προσβολή των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκομένων».
Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου