Friday, 29 March, 2024

Αποσωληνώθηκαν ασθενείς στο Σωτηρία, “άδειασε” η ΜΕΘ του νοσοκομείου Πάτρας

Υπάρχουν και καλά νέα στη μάχη με τον κορονοϊό και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά των Ελλήνων γιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες 3 ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του “Σωτηρία” αποσωληνώθηκαν αφού η εξέλιξη της υγείας τους είναι πολύ καλή. Και μάλιστα πολύ σύντομα αναμένεται και άλλοι ασθενείς να μπορέσουν να μεταφερθούν εκτός ΜΕΘ αφού επίσης η πορεία τους κρίνεται θετική.
Την ίδια στιγμή όπως γράφει ο πρώην βουλευτής και γιατρός Νίκος Τσούκαλης, κανείς πλέον δεν νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου της Πάτρας.
Έγραψε ο Νίκος Τσούκαλης:
Καλημέρα και με καλή διάθεση γιατί ΚΑΝΈΝΑΣ δεν νοσηλεύεται πλέον στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου μας και οι 13 που νοσηλεύονται βαίνουν προς πλήρη αποθεραπεία . Μετά το τσουνάμι των πρώτων ημερών, που μας έθεσε πρώτους σε καραντίνα, μειώνονται συνεχώς τα διαπιστωμένα κρούσματα. Δηλώνουμε το σεβασμό μας προς το ηρωικό προσωπικό και να γνωρίζουν ότι από αύριο θα είμαστε μαζί τους για την αναβάθμιση του δημόσιου νοσοκομείου αλλά και την ευχάριστη έκπληξη για την πρωτόγνωρη ωριμότητα των συμπολιτών μας για την κατανόηση της κατάστασης και την τήρηση των μέτρων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου