Wednesday, 24 April, 2024

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη, καθώς το πενταμελές Εφετείο κακουργημάτων υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως.

Αυτή την ώρα, το δικαστήριο έχει αποσυρθεί, προκειμένου να καταλήξει στους όρους που θα τις επιβληθούν.

Η πρόταση της εισαγγελέως για εγγυοδοσία 70.000 ευρώ προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από τους συνηγόρους της όσο και από την ίδια που αποχώρησε κλαίγοντας.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης, «βάλτε της όποιον όρο θέλετε εκτός από αυτόν. Αυτή τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μαζέψουν ούτε τρία χιλιάρικα. Συντηρούνται στη φυλακή από 10-20 ευρώ που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς. Είναι σαν να τη σταυρώνετε. Περιμένει πως και πως να πάει στο παιδί της. Βάλτε της ακόμα και κατ’ οίκον περιορισμό».

Εκτός από την εγγυοδοσία, η εισαγγελέας πρότεινε την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση τρεις φορές τον  μήνα στο αστυνομικό τμήμα και την αφαίρεση του διαβατηρίου της.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, βασικού κατηγορουμένου σε υποθέσεις για εξοπλιστικά, κατά τη διάρκεια της τριετούς κράτησής της είχε υποβάλει άλλα έξι αιτήματα αποφυλάκισης, τα οποία είχαν απορριφθεί.

newpost.gr

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου