Thursday, 28 March, 2024

Αποφυλακίζεται ο Μιχάλης Αρβανίτης

Την αποφυλάκιση από τις φυλακές Δομοκού του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών

με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνελήφθη στα μέσα Ιουλίου (15 Ιουλίου 2021) στην Πάτρα για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 5 ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.
Αντίθετα, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, απέρριψε, κατά πλειοψηφία, τις αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος, οι οποίοι από τον περασμένο Οκτώβριο εκτίουν τις ποινές τους για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι στον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει επιβάλει κάθειρξη 7 ετών και στον Νίκο Μίχο κάθειρξη 6 ετών (κατά συγχώνευση) με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της έμπρακτης μεταμέλειας.
Η συζήτηση της αντίστοιχης αίτησης του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση αναβλήθηκε προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει στο δικαστήριο ο υπέργηρος πατέρας του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου