Tuesday, 23 April, 2024

Από τη Χαλκιδική ως τη Λέσβο και Σάμο ψάχνουν τον Μάρτιν με δύο αεροπλάνα, 14 ημέρες μετά

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και δύο εναέρια μέσα συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν Γιοβανόφσκι που αγνοείται για 14η ημέρα

όταν αποφάσισε μαζί με τους δύο φίλους του να βουτήξουν στην παραλία «Μύτη» στο Ποσείδι Χαλκιδικής και παρασύρθηκε από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα.

Τα εναέρια μέσα της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης θα επιχειρήσουν σήμερα να σαρώσουν ξανά την περιοχή ενώ οι έρευνες θα κινηθούν και προς ανατολικά, δηλαδή στο Άγιον Όρος, τα παράλια της Λέσβου και της Σάμου με τη συνδρομή παράλληλα των δύο σκαφών του ΟΦΚΑΘ και 8 περίπου εθελοντών.

Όπως δήλωσε στο ThessToday.gr ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος που βρίσκεται στο σημείο των ερευνών από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισης, η μητέρα και ο αδερφός του άτυχου Μάρτιν παραμένουν στη Ν. Σκιώνη με όση δύναμη τους έχει απομείνει, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί. Οι εθελοντές, ωστόσο, από τη Βόρεια Μακεδονία που είχαν φτάσει στη Χαλκιδική για να βοηθήσουν στις έρευνες, έχουν πλέον αποχωρήσει και επιστρέψει στη χώρα τους σύμφωνα με τον κ. Ράμο.

Σημειώνεται πως χθες τα δύο σκάφη του ΟΦΚΑΘ «χτένισαν» τα παράλια της Κατερίνης, του Μακρύγιαλου, της Μεθώνης αλλά και τον κόλπο του Θερμαϊκού. Μέχρι και σήμερα οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο του Μάρτιν αλλά, όπως τόνισε ο κ. Ράμος στο ThessToday.gr δεν θα σταματήσουν μέχρι να τον εντοπίσουν.

Η μητέρα του 31χρονου Μάρτιν έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της για να βρεθεί ο γιος της στην ομάδα του ΟΦΚΑΘ και εξακολουθεί να πιστεύει πως θα τον ξαναδεί και θα μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη που ζει επί 14 συνεχόμενες ημέρες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου