Saturday, 20 April, 2024

Αρβανίτης για το «βάλτε το πιο βαθιά» του Βασιλακόπουλου: «Αν το βάλουμε στο μόριό μας θα γίνει μοριακό»;

Ο γνωστός καθηγητής Πνευμονολογίας είχε υποστηρίξει ότι το self test γίνεται rapid test αν βάλουμε πιο βαθιά τον στυλεό στη μύτη.

Συνέντευξη (μία από τις πολλές…) έδωσε την Κυριακή (2/01) ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ανάμεσα στα πολλά που είπε ξεχώρισε η δήλωσή του σχετικά με τον τρόπο αποσυμφόρησης στις ουρές για τα διαγνωστικά τεστ. Υποστήριξε πως ένα self test μπορεί εύκολα να γίνει rapid test, αρκεί κάποιος να αντέξει την ενόχληση και να το βάλει… πιο βαθιά στη μύτη του.

Τη δήλωση συτή του συναδέλφου του, σχολίασε με δική του ανάρτηση ο διδάκτωρ Καρδιολογίας, Κωνσταντίνος Αρβανίτης που με αρκετό χιούμορ έγραψε: «Δηλαδή, αν το βάλουμε στο μόριό μας, θα γίνει… μοριακό»; για να συνεχίσει: «Άμα ο άνθρωπος είναι γεννημένος επιστήμονας…».

Αναλυτικά η ανάρτηση του διδάκτορα Καρδιολογίας, Κωνσταντίνου Αρβανίτη:

«ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΡΙΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΜΟΡΙΑΚΟ; ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ…

Λοιπόν, για να μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε, τα σελφ τεστ ΕΙΝΑΙ ράπιντ, έτσι κι αλλιώς. Πάντα ήταν! Απλά το αποτέλεσμά τους δεν λαμβάνεται ιδιαίτερα υπόψιν, γιατί ο καθένας μπορεί να αναφέρει ότι θέλει… Η αληθινή αξιοπιστία τους είναι ίδια με κάθε άλλου ράπιντ. (Δηλαδή της πλάκας…)»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου