Thursday, 28 March, 2024

Αργυρούπολη: Εγκληματική οργάνωση 13χρονων

Σοκ προκαλεί η δικογραφία της “άγουρης συμμορίας” με τα μαύρα ρούχα, με μέλη παιδιά ηλικίας 13 έως 16 ετών, που η δράση της

λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός 17χρονου. Συνολικά συνελήφθησαν έξι Έλληνες και τέσσερις Αλβανοί και συγκεκριμένα ένας 13χρονος, τέσσερις 14χρονοι, τρεις 15χρονοι και δύο 16χρονοι, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση για τη διάπραξη ληστειών. Επιπλέον, ο 15χρονος, που έπληξε με μαχαίρι τον 17χρονο, ο οποίος σώθηκε από θαύμα, καθώς το χτύπημα ήταν πολύ κοντά στην καρωτίδα, κατηγορείται και για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Το περιστατικό, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, σημειώθηκε το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου στην Αργυρούπολη. Μια παρέα περίπου 30 παιδιών από τη Γλυφάδα πραγματοποίησε δύο επιθέσεις κατά επίσης ανηλίκων, μέσα σε διάστημα 10 λεπτών! «Έρχονταν προς το μέρος μου, δίνοντας το σύνθημα προς τους άλλους “πάμε!”. Στην αρχή, μου επιτέθηκε ένα άτομο, άνδρας με μαχαίρι, στο αριστερό μου πόδι, στον μηρό, στον δεξιό άνω τράχηλο, με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου και να πέσω κάτω. Στη συνέχεια, περί τα δέκα άτομα άρχισαν να με χτυπούν με τα χέρια και τα πόδια σε όλο μου το σώμα, ενώ βρισκόμουν στο έδαφος και προσπαθούσα να προστατευτώ από τα χτυπήματα», είπε στην κατάθεσή του ο 17χρονος.
Εφημερίδα RealNews

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου