Thursday, 28 March, 2024

Αργυρούπολη – Ξεσπά η μητέρα του 17χρονου: Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά

Αργυρούπολη – Ξεσπά η μητέρα του 17χρονου: Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά
Του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου,

Έντονη ανησυχία και οργή επικρατούν στην Αργυρούπολη μετά το περιστατικό βίας από ανηλίκους της «άγουρης» συμμορίας, όταν ένας 17χρονος δέχθηκε τέσσερις μαχαιριές με στιλέτο από έναν 16χρονο. Τα μέλη της συμμορίας, που φαίνεται πως δρα στην Άνω Γλυφάδα και στις γύρω περιοχές, αντίκρισαν αρχικά στην πλατεία Βενιζέλου το πρώτο θύμα και, αφού το πλησίασαν, άρχισαν να το χτυπούν με αγριότητα.

Στη συνέχεια μαχαίρωσαν τον 17χρονο, του αφαίρεσαν κινητό και χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα βρέθηκαν μπροστά στο δεύτερο θύμα τους, το οποίο επίσης ξυλοκόπησαν και του πήραν χρήματα και κινητό.

Το αγόρι που μαχαιρώθηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Η μητέρα του άτυχου νεαρού ξεσπά στη Realnews και δηλώνει ότι τα χτυπήματα που δέχθηκε ο γιος της ήταν δολοφονικά.

«Πρόκειται για μια επικίνδυνη συμμορία που δρα σε αυτές τις περιοχές. Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο γιος μου ήταν θανατηφόρα, δολοφονικά και μεθοδευμένα», λέει η κυρία Στέλλα και προσθέτει: «Ήταν τέτοια η μανία τους, που αυτός που μαχαίρωσε το παιδί μου τραυματίστηκε και ο ίδιος με το μαχαίρι του».

enikos

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου