Friday, 19 April, 2024

Αργυρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Μια 40χρονη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον 48χρονο σύντροφό της, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύντροφό της, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην περιοχή της Αργυρούπολης.
Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό».
Ο 46χρονος, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του protothema.gr, στο παρελθόν είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει και τις τρεις λόγω του επιθετικού χαρακτήρα του ενώ απέκτησε και τέσσερα παιδιά.
Την άτυχη 40χρονη κοπέλα, η γειτονιά του 46χρονου «τέρατος», δεν την γνώριζε καλά καθώς επρόκειτο για μία σχέση λίγων μηνών, ωστόσο οι γείτονες αναφέρουν ότι έμοιαζαν ερωτευμένοι, σύχναζαν στα καφέ της περιοχής και πηγαίναν βόλτα τον μεγάλο καφέ σκύλο τους.
Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία την Παρασκευή το πρωί όταν άκουσαν τις εκκλήσεις για βοήθεια της άτυχης γυναίκας, ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί πριν οι αστυνομικοί εντοπίσουν την 40χρονη σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Τώρα, δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου