Friday, 19 April, 2024

ΑΣΕΠ: 650 προσλήψεις οδηγών και τεχνιτών στα Μέσα Μεταφοράς

Θέμα λίγων ημερών είναι η έναρξη της διαδικασίας για την πρόσληψη 650 οδηγών και τεχνικών στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας

με και τη δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, και ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, «άναψαν πράσινο φως» για τη δρομολόγηση της προκήρυξη για την πρόσληψη των νέων εργαζομένων. Ο νέος διαγωνισμός εγκρίθηκε και από τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, μετά από την αποστολή του στην Ανεξάρτητη Αρχή από τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή. Από μέρα σε μέρα αναμένεται το ΑΣΕΠ να αναρτήσει την προκήρυξη για την ενίσχυση του προσωπικού στα μέσα μεταφοράς και πιο συγκεκριμένα στις εταιρείες του ομίλου ΟΑΣΑ (ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ).
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν προθεσμία 45 ημερών προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις για την κάλυψη των 450 νέων θέσεων στην ΟΣΥ και των 200 στη ΣΤΑΣΥ. Οι νέοι οδηγοί λεωφορείων θα μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναλάβουν τα καθήκοντά τους, δεδομένου ότι μεταξύ των κριτηρίων τα οποία θα πρέπει να πληρούν είναι η κατοχή επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου