Thursday, 25 April, 2024

Ασπρόπυργος: Ανατίναξαν αυτοκίνητο. «Άρωμα» μαφίας

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το όχημα εκτινάχθηκε στον αέρα και στο έδαφος δημιουργήθηκε κρατήρας

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο 38χρονου με ποινικό παρελθόν τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/4) στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.

Από την ισχυρή έκρηξη το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς αφού εκτινάχθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε ανάποδα, ενώ δημιουργήθηκε κρατήρας στο έδαφος.

Το αυτοκίνητο είχε νοικιάσει ένας 38χρονος, παλιός γνώριμος των Αρχών. Μάλιστα, στο έδαφος δημιουργήθηκε κρατήρας, καθώς όπως είπαν πυροτεχνουργοί ο μηχανισμός ήταν μεγάλης ισχύος, ενώ έσπασαν και τα τζάμια από τα γύρω σπίτια.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας και προσπαθεί να βρει τα κίνητρα πίσω από την επίθεση στο παρελθόν του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, είχε αποφυλακιστεί το 2019 αφού εξέτισε ποινή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διευκόλυνσης εισόδου παράνομων μεταναστών στη χώρα ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί σε συμμετοχή σε ανθρωποκτονία, εκβιασμούς αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου