Friday, 19 April, 2024

Αστυνομικοί στην Ιταλία κάνουν τα ψώνια στους ηλικιωμένους και στην Ελλάδα έκοψαν πρόστιμο σε διαβητικό!

Μετά την 80χρονη από τη Λαμία, ένα νέο περιστατικό ήρθε να εξοργίσει το πανελλήνιο.
Την αυστηρότητά τους σε έναν 70χρονο διαβητικό φαίνεται να έχουν αποφασίσει να εξαντλήσουν τα μέλη της Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Μαγνησίας, σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει το Newspaper.gr.
Ο συγκεκριμένος άνδρας ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας που έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και απαιτείται να κατεβαίνει στην Αθήνα, προκειμένου να τον παρακολουθεί γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου.
Παρά το γεγονός όμως ότι είχε μαζί του την ιατρική βεβαίωση, στο μπλόκο στα διόδια της Πελασγίας δεν φαίνεται να έχουν πειστεί, με αποτέλεσμα να του έχουν κόψει δύο πρόστιμα, συνολικής αξίας 600 ευρώ.


Το ένα ήταν στις 28 Δεκεμβρίου και το άλλο στις 23 Ιανουαρίου, ενώ οι ενστάσεις που κατέθεσε απορρίφθηκαν.
Ο κ. Χαράλαμπος καταγγέλει ακόμα ότι έκανε ένσταση, όπως είχε το σχετικό δικαίωμα, όμως κι αυτή απορρίφθηκε ως αβάσιμη, παρά τα έγγραφα που κοινοποίησε στην Υπηρεσία.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, σε άλλα μπλόκα του Αυτοκινητόδρομου, στα οποία αστυνομικοί τον σταμάτησαν, δεν του βεβαίωσαν πρόστιμα καθώς κατανόησαν τους λόγους του ταξιδιού, όπως αναφέρει το Newspaper.gr.

Η διαφορά στην Ιταλία! Φροντίζουν τους ηλικιωμένους

Ηλικιωμένοι που μένουν μόνοι, τυγχάνουν φροντίδας από αστυνομικούς!

Ο Romeo και η Lucia, σύζυγος και σύζυγος, είχαν ζητήσει βοήθεια καλώντας την Τροχαία. Η συγκινητική ιστορία της Lucia και της Romeo και του πράκτορα Giuseppe Virgilio έγινε γνωστή από την ίδια τροχαία του Μπελάνο, στην επαρχία του Λέκο. “Κατά την εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων ενός αστυνομικού, υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες το «πάντα να είσαι εκεί» δεν είναι μόνο ένα σύνθημα, αλλά ένα στυλ που διακρίνει τη ζωή των αστυνομικών”!

Ηλικιωμένοι που έχουν δυσκολίες στην εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων, πρωτίστως τη δυνατότητα προμήθειας βασικών αναγκών, τηλεφωνούν για βοήθεια στην Αστυνομία Κυκλοφορίας της Bellano και σε άλλους δήμους, με αλτρουιστικό πνεύμα και μεγάλη ευαισθησία, οι αστυνομικοί κάνουν τα ψώνια για λογαριασμό όσων δεν μπορούν, παραδίδοντάς το στο σπίτι τους ενώ τους κρατούν παρέα και για ψυχολογικούς λόγους… Καμία διαφορά με τους Έλληνες, ε; Μίλησε κανείς; 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου