Friday, 19 April, 2024

Αστυνομικός κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε 18χρονη

Ένας αστυνομικός, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα, εξετάζεται στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά την καταγγελία

μιας 18χρονης κοπέλας ότι την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε.
Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ώρες, όταν η κοπέλα-σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- αναζήτησε βοήθεια σε ένα κατάστημα και όπως είπε στα άτομα που την είδαν ξαφνικά μπροστά τους πρόλαβε να δραπετεύσει από το σημείο που την κρατούσε φυλακισμένη ένας αστυνομικός. Μάλιστα η κοπέλα δεν δίστασε να τους πει πως την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και ότι την εξέδιδε.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων εντόπισαν το συγκεκριμένο άτομο που υπέδειξε η 18χρονη και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για πρώην αστυνομικό, ο οποίος ήταν ήδη τιμωρημένος με αργία και μάλιστα εκκρεμεί σε βάρος του και το ερώτημα της απόλυσης.
Αυτήν την ώρα, η 18χρονη καταθέτει τα πάντα για την φρικτή περιπέτειά της στους αστυνομικούς, ενώ οι Αρχές διερευνούν αν πίσω από όλη αυτήν την ιστορία κρύβεται και ένα προσωπικό οικογενειακό δράμα της κοπέλας και για αυτόν τον λόγο έχουν κληθεί να καταθέσουν οι γονείς της. Το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι το πώς και το γιατί η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 18χρονη καταγγέλλει ότι ζούσε ένα δράμα και αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι, ότι ο πρώην αστυνομικός την βρήκε και σύμφωνα με την καταγγελία της και με τα όσα η ίδια περιγράφει μέχρι αυτήν τη στιγμή την εξέδιδε και την κρατούσε φυλακισμένη.
Η υπόθεση όμως είναι ακόμη σε εξέλιξη, η προανάκριση είναι σε εξέλιξη και περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου