Thursday, 25 April, 2024

Αστυνομικός ξυλοκόπησε τη φοιτήτρια φίλη του

Χαμός στην Κέρκυρα μετά το περιστατικό όπου αστυνομικός ξυλοκόπησε άγρια τη φοιτήτρια φίλη του. Όπως καταγγέλλει

ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Γιώργος Καλούδης.
Έτσι λοιπόν στην τελευταία του εμφάνιση ο κ. Καλούδης απευθυνόμενος στον διοικητή Ιονίων Νήσων της αστυνομίας που έχει και ως έδρα την Κέρκυρα, αναρωτήθηκε δημόσια λέγοντας τα εξής: «Είναι αλήθεια κύριε ταξίαρχε, ότι αστυνομικός έδειρε άγρια την σύντροφό του; Και τι «παρενέργειες» ή επιπτώσεις είχε»;
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα που είχε συνάψει δεσμό με τον αστυνομικό, κατάγεται από την Δυτική Ελλάδα και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Κέρκυρας. Το διάστημα αυτό, επειδή εργάζεται σε καφετέρια της πόλης, αναγκαστικά συνεχίζει να διαμένει στο νησί. Η ίδια, εμφανίζεται να μην προχώρησε σε καταγγελία στην υπηρεσία του αστυνομικού, αλλά δεν διατίθενται να κάνουν το ίδιο και οι γονείς της, στους οποίους και το εκμυστηρεύτηκε φοβούμενη για τη ζωή της στο μέλλον.
Ο πατέρας της μάλιστα λέγεται πως προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα, καθώς ο αστυνομικός εξακολουθεί να παρενοχλεί την κόρη του και να καταγράφει τις κινήσεις της και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας με υπηρεσιακό όχημα και όταν εκείνη αποχωρεί από την εργασία της και πηγαίνει στο διαμέρισμά της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου