Thursday, 28 March, 2024

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 12 συλλήψεις ατόμων, για τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης και στο Hot Spot στο ΒαθύΑυστηρό μήνυμα στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τα άτομα που συμμετείχαν στις αιματηρές συμπλοκές και στα επεισόδια στη Σάμο.

«Σάμος. Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο. Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όπως είναι γνωστό, η Αστυνομία προχώρησε σε 12 συλλήψεις ατόμων, ηλικίας από 15 έως 34 ετών, για τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης και στο Hot Spot στο Βαθύ. Συνελήφθησαν επτά άτομα, που κατηγορούνται για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια και εντός του Κ.Υ.Τ. Σάμου, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων. Επίσης, έχει ταυτοποιηθεί 15χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και ένας ακόμη αλλοδαπός ηλικίας 19 ετών, για εμπρησμό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου