Thursday, 28 March, 2024

Αχαρνών: Ένας τραυματίας μετά τις εκρήξεις σε κατάστημα με φιάλες

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η αστυνομία είχε προβεί σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Αχαρνών, από το ύψος της οδού Νιόβης έως και την Αγ. Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι σε ισόγειο κατάστημα με φιάλες υγραερίου στην οδό Αχαρνών 210.

Η φωτιά είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και στον όροφο πάνω από το κατάστημα, ενώ για αρκετή ώρα ακούγονταν εκρήξεις.

Οι εξωτερικές ζημιές στο κτήριο έφτασαν μέχρι τον πέμπτο όροφο, ενώ ζητήθηκε η προληπτική εκκένωση από το οικοδομικό τετράγωνο επειδή υπήρχαν αρκετές φιάλες υγραερίου εντός του καταστήματος. Στο σημείο έσπευσαν 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ενός άνδρα από μπαλκόνι της πολυκατοικίας. Λόγω της φωτιάς στο κατάστημα στην Αχαρνών, είχε διακοπεί για αρκετές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού και στα δύο ρεύματα: Από το ύψος της οδού Νιόβης έως την οδό Μελετίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου