Thursday, 28 March, 2024

Αχαϊα: Σε κρίσιμη κατάσταση ανήλικος που τραυματίστηκε σε άγρια συμπλοκή

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας, νοσηλεύεται ο ανήλικος, που ενεπλάκη στο χθεσινό άγριο επεισόδιο στην θέση “Παναγιά” της Κλειτορίας Αχαϊας.

Επίσης, να χάσει το ένα του μάτι κινδυνεύει ένας εκ των δύο νεαρών Ελλήνων, κάτοικος χωριού του δημοτικού διαμερίσματος της Κλειτορίας, 17 ετών, ο οποίος ενεπλάκη στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή, ανάμεσα σε τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανούς υπηκόους, για προσωπικές διαφορές όταν στη συνέχεια στράφηκαν ο ένας εναντίον του άλλου κρατώντας μαχαίρια.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, οι δύο Έλληνες και ο ένας Αλβανός υπήκοος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης και ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών για να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Λίγη ώρα μετά την συμπλοκή, στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας πήγε και μια 18χρονη γυναίκα, τραυματισμένη στο χέρι, η οποία φέρεται να είχε, επίσης, συμμετοχή στο επεισόδιο.

Από τη συμπλοκή ο Αλβανός υπήκοος έφερε τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, ο άλλος ομοεθνής του, μαχαιριά στο θώρακα, κοντά στην καρδιά , ενώ τραυματισμένοι, αλλά όχι από μαχαίρι, βγήκαν από τον καβγά και οι δύο Έλληνες.

Στο νοσοκομείο της Τρίπολης παραμένουν ο αλλοδαπός και οι δύο Έλληνες.

Πηγή: patrastimes.gr
Αχαϊα: Σε κρίσιμη κατάσταση ανήλικος που τραυματίστηκε σε άγρια συμπλοκή

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου