Friday, 19 April, 2024

Αχιλλέας Μπέος: Ξέσπασμα για το άγριο επεισόδιο και το ξύλο σε οδηγό μηχανής

Ο Αχιλλέας Μπέος δέχτηκε ερώτηση για το επεισόδιο και το ξύλο που κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου στην Αθήνα. «Εγώ δεν θα κριθώ

από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια των Αθηνών» ανέφερε μεταξύ άλλων…

Αν γινόταν πάλι σήμερα, έτσι θα αντιδρούσα, δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για το περιστατικό βίας, που εκτυλίχθηκε μεταξύ αυτού και ενός μοτοσικλετιστή, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο των αγιασμών για τη νέα σχολική χρονιά ρωτήθηκε χθες (12-09-2022) από τους δημοσιογράφους σχετικά και έδωσε την απάντησή του για το περιστατικό, επισημαίνοντας πως το περιστατικό δεν έγινε στον Βόλο και η αντίδρασή του ήταν όπως κάθε… φυσιολογικού ανθρώπου.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι θέμα συζήτησης, αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα θα το συζητήσουμε. Κανένα πρόβλημα. Αυτό έγινε την περασμένη Δευτέρα κατά την προσωπική μου επίσκεψη σε έναν γιατρό για θέματα υγείας και μετά σε ένα ραντεβού που είχα στον αρμόδιο Υπουργό στην Αθήνα και όχι στον Βόλο όπως γράφτηκε εκ παραδρομής.

Την περασμένη Δευτέρα. Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσε ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, να μην πω το 99%, να πω το 90% όταν σου βρίζουν τη μάνα, την οικογένεια και δέχεται ευθεία απειλή ο αδερφός σου, αντιδράς. Εγώ έτσι έχω μάθει. Είμαι αυθόρμητος, ειλικρινής και χωρίς ψέματα και υποκρισίες. Είμαι ένας άνθρωπος δυναμικός, ενεργός και αυτό έκανα. Κακώς έγινε βέβαια το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά αν γίνει ξανά σήμερα, έτσι θα αντιδράσω. Εγώ δεν θα κριθώ από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια των Αθηνών ιδιαίτερα, που εξυπηρετούν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Εγώ κρίνομαι και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών καθημερινά και αυτοί θα με κρίνουν».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου